Aus.Voordelen en nadelen van een transformator met olieonderdompelingOrganisatorische versterkende f

  • vrijgavetijd:2022-09-07 22:43:30
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:523
  • Korte omschrijving:

    Aus.,Aus.Test van oliemonsters van een transformator met olieonderdompeling,Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes versch

Artikel inhoud
Aus.Test van oliemonsters van een transformator met olieonderdompeling,

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft d.w.z. isolatie afstand.

Aus.De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, Over het algemeen is het ongeveer % maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, moeten we effectieve transformatoren selecteren naar gelang van de beladingstoestand en belasting, zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

Plug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Sloboziëworld.kgmBij inbedrijfstelling:

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?


Aus.Voordelen en nadelen van een transformator met olieonderdompelingOrganisatorische versterkende functies



De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding,Aus.Type transformator, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Controleoor voor omzetters

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Gratis raadplegingIn termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator


Aus.Voordelen en nadelen van een transformator met olieonderdompelingOrganisatorische versterkende functies



Productieproces en stappen van droge transformator

verbruikOorzaken van brand in transformator

Dry type transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

Hoeveel kost de transformator?

Aus.In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

Verspreiding van het geluid van droge transformator

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

AustraliëOverige productinformatie
  • Guidonia Montecelio.Elektrisch hydraulisch hefplatformDe industrie vormt een nieuw beeld van de besc

    Guidonia Montecelio.Elektrisch hydraulisch hefplatformDe industrie vormt een nieuw beeld van de besc

  • Guidonia Montecelio.Hydraulisch zelfhijsplatformKrachtig pleiten voor de handhaving van de orde

    Guidonia Montecelio.Hydraulisch zelfhijsplatformKrachtig pleiten voor de handhaving van de orde

  • Guidonia Montecelio.Hydraulische mobiele instapbrugHoe word je een gekwalificeerde operator?

    Guidonia Montecelio.Hydraulische mobiele instapbrugHoe word je een gekwalificeerde operator?

  • SitaNameHoge kwaliteit vaste hydraulische instapbrugOorzaken van oppervlaktecorrosie

    SitaNameHoge kwaliteit vaste hydraulische instapbrugOorzaken van oppervlaktecorrosie

  • Dundock.BouwwerfliftEffectieve methode voor corrosieweerstand:

    Dundock.BouwwerfliftEffectieve methode voor corrosieweerstand:

  • Amsteten.Kleine privéliftAandachtspunten bij het gebruik van seizoenen

    Amsteten.Kleine privéliftAandachtspunten bij het gebruik van seizoenen

  • KoshalinGroot hydraulisch hefplatformOnline consult

    KoshalinGroot hydraulisch hefplatformOnline consult

  • Dongshengworld.kgmVaste hydraulische druk voor hefplatformMarkt voor marketingkanaallay-out

    Dongshengworld.kgmVaste hydraulische druk voor hefplatformMarkt voor marketingkanaallay-out

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!